Accon Greentech på Plastteknik Nordic 2021

Plastteknik Nordic i Malmö blev den mässan som krockade med Återvinningsgalan vilket blev till en liten utmaning för att hinna med allt på kort tid. Hur som helst så var det bara att kavla upp ärmarna och vara kreativ. Hur kan man vara på två ställen samtidigt är ju frågan och det vet vi att det är inte möjligt ännu. Jag fick ta till hjälp och jag vill passa på att tacka Alva för att du tog dig tid att åka ner till Malmö med material och säckar som skulle vara med i montern hos IVL. För min egna del blev det tåget till Stockholm från Kalmar och på SMHI flaggade man för att snökaoset skulle komma från sydväst under dagen. Jag tror jag hade tur då vädret körde i samma takt bakom oss så jag hann fram till Stockholm i tid.

På med kostymen och sedan ner till stan och jag passade på att ta en liten rundtur för att se på lite gamla kända gator från förr. Det är sällan man ger sig in i centrala Stockholm nu för tiden men nu hade jag över en timma på mig att strosa runt lite innan jag skulle vara på Berns.

Efter att jag har haft en trevlig kväll på Berns så blev det en tidig kväll då väckarklockan var satt på 04.15 och en ganska orolig natt med rädslan att försova sig hade gjort att man nog hade vaknat till en gång i timmen i tro om att man har försovit sig. Men till slut var det dags att gå upp och det blev frukostlåda från receptionen och sedan var det tåget som skulle gå vid 05.20 som gällde.

Resan flöt på bra tills vi hamnade i Nässjö och därefter var det kört och det blev många stopp och väntan. Jag var framme två timmar senare än beräknad tid vilket blir lite frustrerande då Erik och Sophie från IVL fick ta en del frågor som kanske var mer lämpade till mig.

Det blev också lite besök hos samarbetspartners till oss på Accon Greentech AB och jag hade möjlighet att få träffa Martin Strååt på Novoplast där det också fick bli en bild från mässan och montern.

Hållbarhetsbloggen

Micael Rahm skriver Hållbarhetsbloggen.

Micael Rahm, vd för Accon Greentech AB, driver Hållbarhetsbloggen.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Webbutveckling: