Det här är en mycket bra lösning!

Nu har man anledning att vara lite stolt

Jag tycker vår lösning på hemsidan blev mycket bra där man som kunna gå in och se efter material som vi inte har förbrukat i vår återvinningsprocess. Om vi producerar stora batcher så kommer vi inte alltid få med allt material som ska skickas till fabrikerna som producerar storsäckar, plastpallar och lådor.

Hur går detta till?

Vi kommer att ha en del överskott av material samt att materialet kanske inte är optimalt till våra produkter. För att få snabb omsättning på det här materialet så kan man enkelt gå in och se vad vi erbjuder för dagen. Om man nu finner ett material som man är intresserad av så be om en offert så kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser på det här materialet. Om man tycker att priset och produkten är intressant så erbjuder vi ett prov upp till 25 kilo som vi skickar till våra kunder. Priset för materialet är detsamma som i offerten och det ända som tillkommer är priset för frakten.

Plastgranulat
Plastgranulat producerat från storsäck från polypropen.

Hållbarhetsbloggen

Micael Rahm skriver Hållbarhetsbloggen.

Micael Rahm, vd för Accon Greentech AB, driver Hållbarhetsbloggen.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Webbutveckling: