Accon Greentech logotype

Efter Scanpack 2022

Då har vi landat efter Scanpack 2022

Att delta på en mässa som Scanpack är mycket spännande och i år blev det nog full pott. Jag hade nog inte räknat med att vara på plats alla dagar men så blev det. På fredagen var man lite mör måste jag erkänna och det är en liten resa tillbaka till Öland och det blev en helg där man fick ladda batterierna lite.

Men mässan var väldigt kul att medverka på och intresset för återvinning och closed loops är stor i marknaden och det blev många besökare hos oss som jag tror vi får se igen. Vi ser redan nu att vi får mer möten inbokade där vi träffas som team ute hos kund där säljare på produkt tillsammans med mig. Detta ger oss en bra modell där kunderna får helheten från oss. Om Accon får leverera förpackningen så kan vi säkerhetsställa att rätt produkt finns i förpackningen för att vi ska försöka nå RFR.

Vi har också fått lite beställningar på råvara från storsäckar där vi har fått ett positivt svar på första sändningen. Vi hade materialet på Scanpack i vår monter i storsäck och vi fick sälja den säcken vidare till samma kund i Norge. Skönt att slippa ta tillbaka materialet och ställa i lager när man kan sälja det direkt.

Vi fick också möjligheten att presentera projektet Sluta cirkeln för industriell plast tillsammans med Martin Strååt på Novoplast. Vi hade den stora glädjen att få vara på scenen på Scanpack Pioneers där framförallt Martin presenterade projektet i helhet.

Vi fick också ta emot pris från Packnorth Award där Accon Greentech AB blev utsedd som vinnare i kategorin industriförpackningar. Läs mer om detta på våra Nyheter där det finns en Youtube film från prisutdelningen.

Storsäck med förstapris
Storsäcken på bilden är tillsammans med diplomet en prisvinnare

Hållbarhetsbloggen

Micael Rahm skriver Hållbarhetsbloggen.

Micael Rahm, vd för Accon Greentech AB, driver Hållbarhetsbloggen.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Accon Greentech white logotype
Webbutveckling: