Storsäckar med färgidentifierande öglor

Nu har vi utvecklat en bättre lösning på våra öglor för storsäckarna som produceras av Accon. Många kunder vill ha färgidentifiering på sina storsäckar för identifiera innehållet i säckarna vilket är mycket smidigt. I takt med att vi nu ser att vi får fler kunder som väljer att samarbeta med Accon Greentech AB för att få in storsäckarna i mekanisk återvinning så behöver vi utveckla bättre design på våra produkter.

Bästa säckarna har koden RFR

Detta är ett bra alternativ där vi har utgått från en säck som är framtagen som RFR storsäck som alltid är helt vit. Vi behöver kunna erbjuda våra kunder ett alternativ mellan en vanlig storsäck som oftast har en helt färgad ögla som många gånger är blå. Med denna lösning ser vi att vi har minskat ner mängden färgad yta med 70-80 %. Öglan blir mestadels vit och har ändå en färgidentifiering som är tydlig och syns på avstånd så man kan identifiera storsäckarna. Vi kan erbjuda de flesta färgerna som finns i marknaden så här ser vi inga begränsningar.

Välj RFR och håll ner era kostnader

För den som väljer RFR eller öglor som innehåller endast 20-30% infärgning så kan man hålla ner kostnaden på storsäckarna. Vit färg är det billigaste alternativet och också den starkaste varianten av våra storsäcksöglor.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Webbutveckling: