Accon Greentech logotype

Recycling Cup 2022

Tävling hos Accon på Recycling Cup

Då var årets Recycling Cup avklarad och i år så har klubborna fått stå stilla i garaget för att mogna till nästa säsong. Kändes lite vemodigt när man stod och tittade på utslag 10 med dogleg höger och solen som lyser upp banan bakifrån.

Men att få stå och ta emot alla spelare med vårt härliga Accon gäng går inte av för hackor heller. Vi hade roliga lekar och lite presentation om respektive bolag vilket var lyckat. Accon SRS AB med en komplett lösning av plastlådor och plastpallar tillsammans med vår populära Storbox/Berglöfslåda. Denna klassiker som är i stål och som har fått en uppdatering på senare år kan ni läsa mer om på hemsidan. I sortimentet hittar ni också IBC containers som finns i flertalet olika storlekar. Avfallskärl hittar vi hos Accon SRS AB också samt Riskavfallsbehållare som också erbjuds med olika lösningar och storlekar.

Från Accon AB representerade Camilla från Lommakontoret som ansvarar för produkten storsäck. Storsäckar från Accon AB kan produceras helt enligt kundens kravspecifikation. I samråd med Accon Greentech AB så är målsättningen som vanligt att producera enligt vår standard RFR ``Redo för recycling´´.

Och så var det jag själv som presenterade vår nya storsäck som innehåller återvunnen polypropen. Här kunde man klämma och känna på en säck och se mönstret i svart och vitt. I säcken hade vi återvunnet granulat från storsäckar som kommit från Accon i Danmark.

Tävlingen

Tävlingen utspelades såklart ute på golfbanan men hos oss på hål 10 fick man kasta ringar på fiberfat. Precis, fiberfat är också en produkt som Accon producerar. Egen produktion i Danmark och här har vi ytterligare en fin produkt som ni kan läsa mer om på vår hemsida. Det visade sig vara en svår uppgift att klara men det var en och annan som lyckades. För att inte få två lag med samma resultat så ordnade Jonas med utslagsfrågan på hur många granulatkorn som han hade fyllt i en burk. Hur svårt var inte det och vilken otrolig mängd i antal det blir! Jag var ljusår ifrån rätt uppgift och det var fler än jag kan jag säga.

Arrangörer Recycling Cup

Jag vill naturligtvis också passa på att tacka arrangörerna till Recycling Cup från Nordiske Medier. Tack Jerker och Peter för ett väldigt bra arrangemang och en trevlig kväll med avslutning med god middag och trevligt sällskap. Vi syns igen nästa år och nu får man börja fokusera på jobbet och sedan blir det Scanpack.

Accons tävlande

Nu hade också Accon några spelare på banan och i år igen så går Eva Nilsson och vinner bästa dam. Får bara gratulera ännu en gång för ett bra spel och en hedervärd vinst.

Eva Nilsson från Accon SRS AB vinner bästa dam för tredje året i rad

Hållbarhetsbloggen

Micael Rahm skriver Hållbarhetsbloggen.

Micael Rahm, vd för Accon Greentech AB, driver Hållbarhetsbloggen.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Accon Greentech white logotype
Webbutveckling: