Utrustning för vägning av storsäcksbalar

Nu utökar Accon Greentech AB med mer utrustning för att underlätta för kunderna som väljer mekanisk återvinning för storsäck

Vi har under 2021 upptäckt att det saknas en länk när vi hämtar in storsäckarna som ska återvinnas. Vi har upptäckt att det brister på viktberäkningar när vi ska göra inköpen. För att få kontroll på vikterna i ett tidigt skedde så är det till fördel med att väga materialet. Det ger oss möjlighet att göra inköpen till våra kunder baserat på vikt direkt vilket också leder till att kunden kan skicka fakturan direkt. Om vi bokar transporten utan vikt så kan vi inte ge en exakt vikt förens vi har processat materialet vilket kan ta flera månader.

Läs mer om denna utrustning genom att klicka på länken för vår våg med tillhörande utrustning.

Vågutrustningen fungerar även för andra produkter

Vill tilläga att denna utrustning är inte unik för storsäckarna utan kan användas till andra produkter som ska vägas. Det unika med denna våg är att den är väldigt flexibel och att man kan väga specialemballage med udda mått. Om ni har en skräddarsydd lösning eller förpackning så kan balkarna flyttas så man väger gods som inte har just pallmåttens storlek. Kontakta oss för vägledning så hjälper vi er med rätt utrustning.

Vågutrustning för att väga storsäckar i bal på pall.

Hållbarhetsbloggen

Micael Rahm skriver Hållbarhetsbloggen.

Micael Rahm, vd för Accon Greentech AB, driver Hållbarhetsbloggen.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)10 498 61 00
E-post: info@accongreentech.se
Webbutveckling: