Accon Greentech logotype

Äntligen så kan vi presentera vårt plastgranulat

Möjligheten till att få tag i rPP

Då har vi fått lösningen klar på hemsidan med möjligheten att presentera färdigt material från storsäckar och plastboxar som vi har återvunnit. Målsättningen kommer på sikt vara att vi kommer att använda de stora mängderna till att få in i vår produktion. Det kan finnas kvar partier som inte går in i containern eller lastbilen som ska transportera plastgranulatet. Dessa restpartier kan vi presentera här och kan säljas i mindre volymer.

Färger

Om man färgar ner materialet till svart så går mycket att mixa så även om det finns tre-fyra artiklar i olika färger så är det fullt möjligt att blanda dessa. Majoriteten av materialet kommer från storsäckar i PP så det är samma typ av plast. Vill man ha möjlighet att sätta sin egna färg på råvaran så kan vi re-granulera materialet igen med mer jungfrulig råvara samt färga med rätt färg för att uppnå kundens önskemål. För mer frågor kring det så ber vi er att kontakta oss.

Plastgranulat från storsäckar

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)485-211 10
E-post: info@accongreentech.se
Accon Greentech white logotype
Webbutveckling: