Accon Greentech logotype

Pressa storsäckar som ska återvinnas genom mekanisk återvinning

Pressade storsäckar som vi kommer att återvinna

Vi har testat att pressa ihop storsäckar som ska återvinnas i en storsäck där man med enkla medel kan pressa och banda ihop säckarna man vill bli av med. Med denna enkla lilla video kanske ni enklare kan lösa denna hantering hos er så hjälper vi er med att få uttjänta storsäckar till att komma till återvinning istället för förbränning.

Undvik förbränning av storsäck

Idag hanteras storsäckarna oftast på ett sätt där säckarna går in i förbränning. För att komma runt den problematiken så behöver vi sortera ut säckarna istället för att slänga säckarna i fraktionen blandplast.

Materialet i storsäckarna är från jungfrulig råvara och kan återanvändas till att tillverka nya storsäckar eller nya plastpallar.

Vi levererar säckar för er återvinning

Om storsäckarna ni har inte passar att använda till att fylla era tomma gamla säckar så kan Accon AB förse er med säckar som har öppen topp och krage så man enkelt kan försluta säcken när den är full. Vi har också ett bra sortiment av lagersäckar som passar för detta där man kan köpa dessa storsäckar i små volymer. Vi kan också erbjuda träpallar som används för återbruk. De pallarna vi får in med balar kan säljas till förmånliga priser och det gynnar också ett återbruk.

Instruktionsfilm för enklare packning av storsäckar.

Utrustning som hjälper er med balpressning

Passa på att se på vår utrustning som pressar ihop 100-150 storsäckar i en bal som sedan kan lastas på en EUR-pall. Vi kan erbjuda er utrustning i form av balpressar som kan hyras, leasas eller köpas till mycket konkurrensriktiga priser. Kontakta oss för offert på utrustning, säckar och återbruk av storsäckar och pallar.

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)485-211 10
E-post: info@accongreentech.se
Accon Greentech white logotype
Webbutveckling: