Accon Greentech logotype

Grå och grön plastråvara - rPP från 1 punkts storsäckar

Mycket god kvalité på rPP från homopolymer

Denna råvara av rPP är producerad av storsäckar med en ögla och light fabric. I det här fallet så är återvinning gjord på storsäckar som är nya vilket ger en otroligt bra kvalité på materialet. Letar du efter en säker produkt där det är känsligt med renlighet så är denna artikel den bästa ni kan hitta i marknaden från återvunnen råvara. Materialet är ett plastgranulat som vi packar i våra storsäckar som är tillverkade av återvunnen PP polypropen från storsäckar.

Varför välja återvunnen plastråvara?

Detta återvunna plastgranulat kan ge er förbättrade möjligheter att uppnå miljömålen i ert hållbarhetsarbete. Vi erbjuder Co2-beräkningar och livscykelanalyser, som kan ger er fakta rörande hur vår återvunnen plastråvara hjälper till att nå era hållbarhetsmål.

Ett annat alternativ till förbättringar i hållbarhetsarbetet är att gå över till storsäckar som är producerade av rPP. Att ta steget att börja köpa in storsäckar från rPP kanske känns som en utmaning. Det är i de flesta fallen inte så komplicerat och här kan vi med hjälp av vår långa kunskap av storsäckar hjälpa er att växla över till en rPP. Alla tester och certifikat finns kopplade till rPP storsäckar precis som med storsäckar producerade av jungfrulig råvara.

Välkomna att kontakta oss för att veta mer om detta.

Artikelnummer WO400019
Paketering Storsäck
Dimensioner H: 195 cm, B:110 cm L: 110 cm
Fraktvikt 1100 kg
Plats Riga Lettland
Kommersiella villkor FCA Riga
Mängd 21 823 kg
MFI 5,45
Pris Be om offert
Plastgranulat från storsäckar med en ögla

Vi är medlemmar av:

Accon Greentech är medlem av RISE
Accon Greentech är medlem i Återvinningsindustrierna
Accon Greentech är medlem i Svensk Plastindustriförening
Vi arbetar för en hållbar utveckling med minskad klimatpåverkan, genom återbruk och återvinning av storsäckar för industrin. 

Accon Greentech AB är en del av Accon Group AS.
Tjusby 13
387 93 Borgholm
Sverige
Tlf.: +46 (0)485-211 10
E-post: info@accongreentech.se
Accon Greentech white logotype
Webbutveckling: